Behandelingen

U bent 'geknipt' voor onze behandelingen

Bij LaVie Kappers vindt u een groot overzicht van behandelingen die allemaal mogelijk zijn. Uiteraard kunnen we niet om het knippen heen, want dit is de basis voor een mooi en goed kapsel. Maar ook met een mooie kleur of omvorming, kunnen wij aan uw uiterlijk een extra dimensie geven. Ook adviseert de LaVie Kapper wat het beste bij uw uitstraling en persoonlijkheid past. Op de LaVie Academy worden alle kappers getraind op onze behandelingen.

Knippen: Het begint voor ons met een goed adviesgesprek om ervoor te zorgen dat u een kapsel krijgt, dat bij u past als een maatpak. Daar zijn online modellenboeken en geïnspireerde kappers voor aanwezig!

Kleur: De kleur van je haar is belangrijk voor je uitstraling. Daarom kiest de LaVie Kapper samen met u de kleur die het beste bij u past. Er zijn veel verschillende kleurmogelijkheden en we maken onderscheid tussen:

Permanente Kleuren: Igora Royal, Igora Absolutes, Igora Royal Fashion Lights, Color 10, Blond Me en Essensity.

Demi permanente kleuren: Vibrance

Semi Permanente kleuren: Igora Color Gloss en Igora Expert Mousse

Blonderen: Vario Blond en Blond Me

Omvorming: Permanent is het bekende woord voor krul in je haar, maar dat was vroeger. Nu zijn de mogelijkheden enorm als het gaat om een leuke omvorming. Het hoeft geen krul te zijn, maar kan ook een mooie volume worden of krullend haar juist stijl maken. Dit doen we met een uitgebreid advies met Natural Styling.

Haarverlenging: Droomt u ook van voller en langer haar?
La Vie Kappers is gespecialiseerd in haarverlenging en haarvermeerdering met 100% natuurlijk haar van een uitzonderlijke kwaliteit.
Wij werken met 2 verschillende technieken: Natural Hair Hairweaves en Hairloxx Hairextensions van Great Lenghts & Hairloxx. Voor meer informatie klik op HIER.

laVie Kappers